Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Puck de Nooijer: 31 [0]682 097 950

roro@baldshipping.nl

Voertuigen verschepen en zware machines transport

Het verschepen van voertuigen en zware machines over zee is een complex proces dat zorgvuldige planning en expertise vereist. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals de grootte en het gewicht van het voertuig of de machine, de afstand van de zeehaven en de weersomstandigheden tijdens de reis.

Hoe gaat voertuigen verschepen

Er zijn verschillende soorten schepen die worden gebruikt voor het vervoeren van voertuigen en machines, waaronder ro-ro-schepen (roll-on/roll-off), containerschepen en binnenvaartschepen.  Ro-ro-schepen worden vaak gebruikt voor het vervoeren van auto's en vrachtwagens, terwijl containerschepen geschikt zijn voor het transporteren van machines die in containers passen. Binnenvaartschepen worden gebruikt voor het vervoeren van voertuigen en machines via rivieren en kanalen.

Voordat het voertuig of de machine wordt verscheept, moet deze worden voorbereid op de reis. Dit omvat het bevestigen van alle losse onderdelen, zoals spiegels, antennes en bumpers, en het aftappen van alle vloeistoffen, zoals benzine en olie. Het voertuig of de machine moet ook worden gereinigd om te voldoen aan de internationale douaneregels.

Het is ook belangrijk om de juiste verzekering te hebben voordat u een voertuig of machine overzee verschepen. Dit kan helpen om eventuele schade of verlies tijdens het transport te dekken.

transport van zware machines

Hulp bij zware machines transport

In het algemeen is het verschepen van voertuigen en zware machines over de zee een complex en uitdagend proces dat een zorgvuldige planning en expertise vereist. Met de juiste voorbereiding, ervaren personeel en geschikte apparatuur kan het echter een veilige en efficiënte manier zijn om grote apparatuur en voertuigen over lange afstanden te vervoeren.

Bald Shipping is een expediteur voor zeevracht die gespecialiseerd is in het verschepen van voertuigen, zware machines en lading op wielen en rupsen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de logistieke sector hebben ze een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers opgebouwd, waardoor ze een breed scala aan logistieke oplossingen kunnen bieden.

Mogelijkheden van Bald Shipping

Bald Shipping begrijpt dat het verschepen van voertuigen en zware machines een uitdagend proces kan zijn, en daarom bieden ze end-to-end oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten. Dit omvat het voorbereiden van de lading voor de reis, het vinden van de beste transportroute en het beheren van de douaneprocessen.

Bovendien biedt Bald Shipping ook verzekeringen aan om ervoor te zorgen dat de lading tijdens het transport volledig is gedekt.

Klanten van Bald Shipping kunnen ook rekenen op uitgebreide tracking en rapportage om op de hoogte te blijven van de voortgang van hun zending. Dit stelt hen in staat om eventuele problemen tijdig op te lossen en ervoor te zorgen dat de lading op tijd aankomt.

internationaal vervoer van voertuigen

Internationaal vervoeren van zware machines en voertuigen

Bald Shipping biedt internationale mogelijkheden voor verschepingen over de hele wereld. Met een wereldwijd netwerk van partnercarriers in belangrijke havensteden, kan Bald Shipping efficiënte en kosteneffectieve zeevrachtdiensten bieden voor zware machines, voertuigen en andere goederen.

Of u nu uw goederen wilt verschepen naar Europa, Azië, Afrika, Australië, Noord- of Zuid-Amerika, Bald Shipping biedt tal van mogelijkheden voor internationaal transport. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om oplossingen te bieden voor de meest complexe logistieke uitdagingen.