Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Puck de Nooijer: 31 [0]682 097 950

roro@baldshipping.nl

Roro Shipping: verschepen en transport

Bald Shipping is de expert op het gebied van Roll-on Roll-off transport. Wij ondersteunen onze klanten bij het vervoeren van hun lading en alles wat hierbij komt kijken. Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw transport?  Wij maken graag kennis met u en uw transportprobleem.

Wat is roro verschepen?

Onder roro wordt verstaan het transporten van rollende lading over zee. Onder rollende lading verstaan we alle lading op wielen en rupsen. Denk aan auto’s, vrachtwagens, tractoren en kranen.

Voor deze grotere ladingen is vaak een maatwerk oplossing nodig. De lading wordt vervoert met speciale Ro Ro schepen met een laadklep op ramp aan de achterkant.

Wat valt er onder roro verschepingen bij Bald Shipping?

Wij specialiseren ons vooral in het vervoer van zware en grote machines zoals, truck, tractoren, kranen, grondverzetmachines en andere grote voertuigen. 

Naast deze typen machines kunt u bij ons projectladingen en containerladingen vervoeren.

Zware machines verschepen

Wat kunt u verwachten van onze roro verschepingen?

Als ervaren expediteur kijken we verder dan enkel het verschepen van uw lading. Wij zijn uw partner en aanspreekpunt voor, tijdens en na uw transport. Zo kunt u verzekerd zijn van een volledig en goed geregeld transport.

Importeren en exporteren van roro cargo

Wij helpen u zowel bij importeren als exporteren van uw lading. Buitenom het regelen van het vervoer met diverse rederijen ondersteunen we u indien gewenst bij randzaken rondom invoeren en uitvoeren. Bijvoorbeeld zaken met douane.

Roro vervoer voor scherpe prijzen

Door onze connecties met rederijen kunnen we u van een scherpe prijs voorzien. Doordat we voor meerdere klanten werken kunnen we uw ladingen slim inplannen. We onderhandelen voor u en zorgen dat uw lading op juiste wijze wordt getransporteerd.

Voor en na zorg bij roll on roll off vervoer

We gaan verder dan enkel het transport over zee. Wij kunnen u eventueel ondersteunen bij het volledige transport naar de locatie. Daarnaast zijn we door ervaring op de hoogte van wet en regelgeving rondom uw transport, wij denken graag met u mee.

RoRo Shipping met Bald Shipping

Wat kost roro shipping?

De kosten van roro vervoer zijn compleet afhankelijk van uw lading, de route en de vervoerder. Daarom is het lastig om vooraf een prijs aan te geven voor het vervoer. Wel bent u bij ons verzekerd van een heldere prijs stelling en offerte. We rekenen geen onverwachte kosten.

Waar verschepen we naar?

Wij verschepen internationaal en hebben banden met vele rederijen wereldwijd. Door onze connecties kunnen we een geschikte route voor uw transport vinden. Waar u ook naartoe wilt verschepen we helpen u graag en kijken wat er mogelijk is.

Verschepen we naar uw locatie?

Wilt u weten of we naar een specifieke locatie of haven verschepen? Vul ons maatwerkformulier in. Dan bekijken we samen of we de geschikte oplossing voor u kunnen vinden.

Waar wilt u naartoe verschepen?

Waarom roro transport met Bald Shipping?

Wij zijn al jarenlang werkzaam in de wereld van roro verschepingen, zo bent u verzekerd van professioneel transport. Ons team is ervaren en servicegericht. Wij geloven dat er altijd een passende oplossing is voor uw transportprobleem. Meer weten over Bald Shipping?