Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Puck de Nooijer: 31 [0]682 097 950

roro@baldshipping.nl

Internationaal verschepen

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met internationaal verschepen van goederen? Bald Shipping is specialist op het gebied van internationaal verschepen, door jarenlange ervaring en de juiste connecties. Wij helpen u graag bij het verschepen van uw producten.

Internationaal verschepen van zware machines

Bald Shipping focust zich vooral op het vervoeren van zware machines, lading op wielen en lading op rupsen. Ook wel RoRo transport genoemd. Voor het verschepen van zware machines en grote machines zijn speciale boten nodig en specialistisch personeel. Met onze connecties zoeken we de juiste partij om uw lading van A naar B te krijgen.

Internationaal verschepen zware machines

Wij assisteren u bij uw wereldwijde verschepingen

Wij staan tussen u en de rederijen in en regelen alles rondom uw transport. Wij zijn uw partner en aanspreekpunt. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen uw transport over zee. Onder de werkzaamheden van Bald Shipping vallen onder andere:

Importeren en exporteren van lading

Wij importeren of exporteren uw lading en regelen alle randzaken die erbij komen kijken. Denk aan regelgevingen rondom invoer en uitvoer en het regelen van de douane. Ons specialistisch personeel heeft alle kennis in huis om u te helpen bij uw vraagstukken.

Verschepen tegen scherpe prijzen

Uw verschepingen geregeld tegen de beste prijzen. Bald Shipping onderhandelt voor u de beste prijzen. We plannen uw lading slim in en maken gebruik van onze connecties zodat u profiteert van de beste prijs.

Voor en nazorg bij verschepen

We ondersteunen u bij uw volledige transport. Indien gewenst gaan we verder dan enkel transport over zee. Daarnaast denken we met u mee over de wet en regelgeving rondom uw transport.

Internationaal verschepen

Uw verscheping laten regelen door Bald Shipping?

Wij zijn zeer service gericht en professioneel. U kunt bij ons terecht voor maatwerk oplossingen voor uw internationale verschepingen. Meer over Bald Shipping?

  • Serviceverlening, klant-is-koning mentaliteit.
  • Grote kennis van lokale markten.
  • Maatwerk oplossingen.
  • Goede tarieven.

Waar gaat u naar verschepen

Vul de door jouw gewenste havens in en vraag een maatwerkformulier aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.