Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Puck de Nooijer: 31 [0]682 097 950

roro@baldshipping.nl

Bald Shipping Solutions: Sinds 2010 ervaren in Ro Ro verschepingen

Bald Shipping is in September 2010 opgericht en gevestigd in  havenstad Vlissingen. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge. Vanuit onze vestiging werken we dagelijks voor onze klanten om hun verschepingen soepel te laten verlopen.

Verschepingen makkelijk gemaakt

Bald Shipping Solutions is een onafhankelijk expediteur gespecialiseerd in wereldwijde Ro Ro verschepingen, met een focus en specialisatie in zware machines.

Ons doel is u begeleiden en ontzorgen tijdens uw transport. Wij zorgen ervoor dat alles rondom uw verscheping goed geregeld is.

Ons team van ervaren expediteurs staan voor u klaar

Een professioneel en enthousiast team met ervaring in de wereld van Ro Ro verschepingen. Dat kunt u bij Bald Shipping Solutions verwachten. Wij leren u echt kennen en bieden u een maatwerk oplossing voor uw transport.

Wij streven ernaar om met al onze klanten een langdurige en stabiele vertrouwensrelatie op te bouwen. Zo bent u verzekerd van optimaal transport.

verschepingen over de hele wereld

10 goede redenen om te kiezen voor Bald Shipping

  • Concurrerend: Dankzij onze uitstekende reputatie zijn we in staat om zeer competitieve tarieven aan te bieden op basis van vele gerenommeerde deepsea en shortsea rederijen.
  • Service gericht: Bald Shipping is professioneel, accuraat en gefocust op het uiteindelijke, door u gewenste, resultaat.
  • Toegewijd: “Beloof alleen dat wat je kunt waarmaken. Lever vervolgens meer dan je hebt beloofd.”
  • Kristalhelder: Onze offertes zijn overzichtelijk en duidelijk. Geen onverwachte kosten achteraf.
  • Persoonlijk: Klein, enthousiast team, altijd bereikbaar. Eén contactpersoon voor het totale transport.
  • Pro-actief: Wij staan bekend om onze vooruit denkende werkwijze. Wij denken met u mee.
  • Voorkomen: Wij analyseren en monitoren, voorafgaand aan en tijdens het transport, het hele logistieke proces. Wij garanderen daarmee het best mogelijke transport onder het motto: "voorkomen is beter dan genezen."
  • Oplossingsgericht: Nee is geen optie. Voor elk probleem is een oplossing te vinden.
  • Ervaren: Ons team heeft jarenlang ervaring in scheepvaart en expeditie, met als kerntaak RORO verschepingen wereldwijd.
  • No-nonsense: Wij komen direct en realistisch ter zake en vinden daardoor snel goede, haalbare oplossingen voor al uw vervoersvraagstukken over zee.

kies voor bald shipping

Samenwerken met Bald Shipping?

Wilt u samenwerken met Bald Shipping? Wij verzorgen graag uw transport. Neem contact met ons op. Gericht contact zoeken? Vul ons maatwerkformulier in.